Aktualno

ZVOP-2 KONČNO V PARLAMENTU!

Pa smo dočakali, da se je nekaj premaknilo: Vlada je sprejela predlog novega Zakona o varstvu osebnih podatkov – ZVOP-2 – in ga poslala v Državni zbor.

Potem ko nas je Evropska komisija večkrat okrcala, se bomo kot kaže kmalu pridružili državam s sodobno urejenim varstvom zasebnosti. Po predvidevanjih bo zakon dokončno sprejet še letos, kar bi lahko pomenilo, da se bo začel uporabljati januarja prihodnje leto.

Nov ZVOP seveda prinaša številne novosti, spremembe in zahteve, zaradi katerih boste morali prilagoditi vse dejavnosti, ki jih pokriva. Nekatera področja – tu mislimo predvsem na videonadzor – bo potrebno urediti hitro, zato vam svetujemo, da se čimprej dogovorite za sestanek s strokovnjaki podjetja Dataofficer, ki bodo izvedli analizo stanja in izvedbo ustreznih uskladitev. Pišite nam na info@dataofficer.si ali nas pokličite na +386 41 314 400!

Previous Post

BANKA ZLORABI GDPR – BANKA IZGUBI DENAR

Next Post

GRKI PROTI CLEARVIEW AI: ETIKA VRAČA UDAREC

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse
Omogoči vse