Pravno obvestilo o avtorskih pravicah

DomovPravno obvestilo o avtorskih pravicah

Vsebina in oblika spletne strani https://www.dataofficer.si/ sta izključno lastništvo podjetja Dataofficer d.o.o., Ljubljanska cesta 68, 1230 Domžale. Prav tako je Dataofficer d.o.o. izključni lastnik vseh avtorskih pravic na avtorskih delih, ki predstavljajo vsebino in strukturo spletne strani https://www.dataofficer.si/. Pri tem ni bistveno, ali je to izrecno označeno ali ne. Med vključena avtorska dela sodijo z izjemo pisnega in slikovnega materiala tudi načrt spletne strani oziroma struktura sistema spletne strani z vključeno računalniško izdelavo. V tem smislu se uporabljajo v celoti za spletno stran https://www.dataofficer.si/ določila Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah ter vse nadaljnje spremembe, čeprav ne bodo posebej navedene na spletni strani https://www.dataofficer.si/ (Uradni list Republike Slovenije, št.16/2007; v nadaljevanju ZASP-UPB3).

V skladu z določili ZASP-UPB3 ni dovoljeno izkoriščanje avtorskega dela, kar pomeni predvsem prepoved vsakega reproduciranja in distribuiranja avtorskega dela. Izjemoma je reproduciranje lahko dovoljeno, a izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo obvezno ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, objava, prenos, ipd.) mora biti kot vir reproduciranega materiala navedeno podjetje Dataofficer d.o.o. . Pridržujemo si pravico, da bomo v primeru ugotovljenih kršitev pravic intelektualne lastnine ukrepali proti kršiteljem v skladu z ZASP-UPB3.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse
Omogoči vse