O nas

Podjetje Dataofficer d. o. o.  javnim in zasebnim poslovni subjektom nudi storitev pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov (DPO) in drugo strokovno pomoč za zagotovitev ustrezne ravni varstva osebnih podatkov zaposlenih, strank, kupcev, pacientov in drugih oseb, skladno z nacionalnimi pravili in  pravili nove evropske zakonodaje o varstvu osebnih podatkov.

Ekipo podjetja Dataofficer d. o. o. vodita Jerneja Merva univ.dipl.prav. in mag.Renata Zatler. Imata bogate izkušnje in strokovno znanje ter kompetence s področja varstva osebnih podatkov. Obe se lahko pohvalita tudi z mednarodnim certifikatom CIPP/E . Mednarodni certifikat CIPP/E dokazuje, da ima oseba, ki je certifikat pridobila celovito poznavanje področja varstva osebnih podatkov v skladu z najnovejšo evropsko zakonodajo (GDPR) in tako zagotavlja kompetentnega in uspešnega pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov ter strokovnjaka s področja varovanja osebnih podatkov.

Dataofficer d.o.o.
Ljubljanska ulica 68
1230 Domžale
Slovenija

ID za DDV: SI55700039
MŠ: 8045291000

Tel: +386 41 314 400
Email: info@dataofficer.si

Na področju informacijske varnosti Dataofficer d. o. o. sodeluje s strokovnjaki podjetja S&T Slovenija, Informacijske rešitve in storitve d.d., ki je že več kot 25 let eden vodilnih ponudnikov celovitih rešitev informacijskih tehnologij na slovenskem trgu.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse
Omogoči vse