SMART DATAOFFICER

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
PREVZEMITE NADZOR NAD PODATKI IN PREPREČITE KRŠITVE

Najnovejše raziskave kažejo, da so zaposleni pri varstvu osebnih podatkov praviloma najšibkejši člen v verigi. Vsaka organizacija, ki obdeluje osebne podatke zaposlenih ali tretjih oseb (strank, pacientov, občanov…) mora vzpostaviti ustrezne mehanizme za varstvo le-teh. Samo sprejem notranjih aktov za uskladitev z zahtevami zakonodaje, ni dovolj! GDPR od vas zahteva aktivni in kontinuiran pristop, s katerimi dokazujete skladnost v praksi. Med drugim, je redno usposabljanje zaposlenih ena izmed bistvenih zahtev za zagotavljanje kakovostnega, učinkovitega in proaktivnega ravnanja na področju varstva osebnih podatkov ter izkazovanje skladnosti z zahtevami GDPR in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov.

 

POMEMBNO: »Veriga je močna samo toliko, kot njen najšibkejši člen«.

 

SMART DATAOFFICER oziroma pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov poskrbi zato, da odgovornost za varstvo osebnih podatkov v organizaciji prevzamejo vsi zaposleni in s tem zagotovi “močno verigo” za varnost podatkov.

SMART DATAOFFICER e-učilnica

shutterstock_105669554 (1)

SMART DATAOFFICER aplikacija

Za več informacij in naročilo SMART DATAOFFICER e-usposabljanja ali aplikaciji

nas kontaktirajte na info@dataofficer.si ali nas pokličite na telefon: 041 314-400.

NAREDIMO SKUPAJ

Pokličite zdaj : +386 41 314 400

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih