Aktualno

SPECIALNO E-USPOSABLJANJE ZA ZAPOSLENE V JAVNEM SEKTORJU IN NA OBČINAH

Redno usposabljanje s področja varstva osebnih podatkov namenjeno zaposlenim, ki pri svojem delu obdelujejo osebne podatke je ena izmed bistvenih zahtev za zagotavljanje kakovostnega, učinkovitega in proaktivnega ravnanja na področju varstva osebnih podatkov ter izkazovanje skladnosti z zahtevami GDPR (24. in 32. člen) in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov.

Od  20. septembra do 10. oktobra 2019 bosta potekali redni specialni usposabljanji za zaposlene v javnem sektorju in za zaposlene na občinah. Več o vsebini usposabljanja, poteku ter prijavah si preberite na povezavah: specialno e-usposabljanje za zaposlene v javnem sektorju in specialno e-usposabljanje za zaposlene na občinah.

Ne bodi med tistimi, ki svojih obveznosti v zvezi z osebnimi podatki posameznikov ne izpolnjujejo! Naš kontakt je info@dataofficer.si ali telefon: 041 314-400.

Previous Post

NEUSTAVNOST DELA ZAKONA O NALOGAH IN POOBLASTILIH POLICIJE Z USTAVO

Next Post

HEKERJI VAM UKRADEJO PODATKE, VI PA PLAČATE 660.000 EUR KAZNI!

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse
Omogoči vse