Aktualno

E-IZOBRAŽEVANJE: VARSTVO OSEBNIH PODATKOV V ZDRAVSTVU

Kot smo videli v prejšnjem članku, se največ težav in kršitev zakonodaje o varstvu osebnih podatkov pri nas zgodi prav na področju zdravstva. Podjetje Dataofficer z eno najbolj izkušenih ekip na področju varstva osebnih podatkov pripravlja e-izobraževanja, ki so posebej prilagojena za delavce v zdravstvu – od zasebnih klinik in lekarn do večjih bolnišnic, zdravstvenih sistemov, zdravstvenih zavarovalnic in povsod drugod, kjer zaposleni upravljajo z občutljivimi osebnimi podatki.

Redno usposabljanje zaposlenih je ena izmed bistvenih zahtev za zagotavljanje kakovostnega, učinkovitega in proaktivnega ravnanja na področju varstva osebnih podatkov ter izkazovanje skladnosti z zahtevami GDPR in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov.

E-učilnica podjetja Dataofficer

  • je namenjena prav zaposlenim v zdravstvu;
  • je povsem prilagodljiva vašim konkretnim potrebam;
  • vsebuje praktična navodila in pravila za zagotavljanje varstva, skladnosti z zakonodajo in varne obdelave podatkov;
  • je enostavna za uporabo, dostopna preko spleta in ponuja vsebine na zanimiv in interaktiven način (kviz, vprašanja in obrazložitve odgovorov ipd.);
  • omogoča, da zaposleni pridobijo dokazilo o usposobljenosti za delo z osebnimi podatki.

Avtorji vsebine e-učilnice so priznani strokovnjaki s področja varstva osebnih podatkov in poznavanjem dejavnosti zdravstva in lekarništva, področja pravic pacientov in informacijske varnosti. Ne tvegajte – pokličite nas na  041 314 400 ali pa nam pišite na info@dataofficer.si in se prijavite na e-izobraževanje!

Previous Post

KJER SO NAJBOLJ OBČUTLJIVI PODATKI, TAM JE NAJVEČ KRŠITEV

Next Post

HEKERSKI NAPADI SE DOGAJAJO TUDI V KOMUNALNIH PODJETJIH

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse
Omogoči vse