Aktualno

ČAS JE ZA – DARILA!

Ker se tudi v podjetju Dataofficer počutimo praznično – tudi zato, ker se bližamo pomembnemu mejniku! – smo se odločili, da nekoga od vas obdarimo!

Ko bomo dosegli 1.000 Facebook ljubiteljev, bomo med vami izžrebali nekoga, ki bo dobil brezplačno e-izobraževanje s področja varstva osebnih podatkov. Tovrstno znanje bo v letu 2021 še bolj pomembno, saj se trend digitalizacije in večanja spletnih interakcij z zaposlenimi, s strankami in različnimi javnostmi vedno bolj krepi, s tem pa tudi pomen pravilnega upravljanja z osebnimi podatki.

Skratka: všečkajte našo FB stran, povejte vsem prijateljem, delite jo kot trije dobri decembrski možje delijo veselje – in z malo sreče boste prav vi tisti, ki boste v leto 2021 vstopili še modrejši, še odgovornejši in še bolj zaupanja vredni. Pa srečno! 🙂

Pravila nagradne igre najdete tukaj, preberite pa si tudi obvestilo o obdelavi osebnih podatkov za namen izvedbe nagradne igre, ki ga dobite tukaj.

Previous Post

NAJPREJ UDARIJO HEKERJI, POTEM PA ŠE INFORMACIJSKI POOBLAŠČENEC!

Next Post

ŠE O MERJENJU TEMPERATURE ZAPOSLENIH

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse
Omogoči vse